22. november: Klubbkveld med foredrag og pizza

Home/Nyheter/22. november: Klubbkveld med foredrag og pizza

22. november: Klubbkveld med foredrag og pizza

Har hester et ”Pain face”? Hva kan du om smerte på hest?

En optimal smertebehandling er viktig, ikke bare ut fra et dyrevelferdsmessig synpunkt, men også for en bedre prognose og rekonvalesens etter kirurgiske inngrep, men da kreves det at man på en objektivt måte kan måle og evaluere smerten.

Veterinær Monika Pessl Norheim skal snakke om to temaer. Hun har vært veterinær siden 1992, og ønsker å dele ny kunnskap om smerter hos hest, og om hvordan oppdage smertetegnene hestene viser.
Neste tema er om optimal sårbehandling. Hvordan legge til rette for en rask og god sårheling. Hvorfor hender det at sårskaden ikke gror som en ønsker?

2.etasje på Bergvang tirsdag 22. november kl 18:30.

Påmelding på FB-siden vår innen søndag 20. november. Vi sees 🙂

By | 2016-11-21T09:33:40+00:00 november 15th, 2016|Nyheter|Kommentarer er skrudd av for 22. november: Klubbkveld med foredrag og pizza