Lederkurs for ungdom.

Home/Nyheter/Lederkurs for ungdom.

Lederkurs for ungdom.

Norges idrettsforbund arrangerer lederkurs for ungdom mellom 15 og 19 år 25.-27.10.19.

Dette er en fantastisk mulighet til å tilegne seg enestående kunnskap og knytte nye bekjentskaper.

Dette sier forbundet om arrangementer:

«Lederkurs for ungdom gir deg økt kunnskap om det å være frivillig i idretten og ikke minst motivere til at du vil, kan og tør ta ansvar i eget idrettslag. I løpet av kurset vil du lære mye om deg selv, hvordan idretten er organisert og hvordan du kan påvirke din idrettshverdag.»

Klubben dekker medlemsavgiften for de som skulle være interessert i å delta på dette.

Ved spørsmål ta kontakt med styret.

By | 2019-10-04T12:37:35+00:00 oktober 4th, 2019|Nyheter|Kommentarer er skrudd av for Lederkurs for ungdom.