Home/Om Oss/Bli medlem
Bli medlem 2018-10-28T08:58:44+00:00

Asker Rideklubb ønsker nye medlemmer velkommen. Som medlem kan du være med å bestemme i klubben og skape et godt ryttermiljø i Asker. Medlemskap gir også den fordelen at det er billigere å ri i ridehuset.

Du behøver ikke være konkurranserytter for å være medlem.

Medlemskontingent:

• Junior 350,- (til og med 16 år)
  • Senior 500,-
  • Familiemedlemskap 700,-
    Per 01-07-2017 gjelder halv pris på medlemskontingenten.

Faktura vil bli tilsendt ved innmelding. Kontingenten betales fortrinnsvis via MinIdrett/Buypass.
Medlemskontingenten må være betalt for å ha stemmerett på årsmøtet.

Innmelding kan skje på følgende måter:

· Søk om medlemskap via MinIdrett

· Fyll ut skjema på denne siden

· Send en e-post til medlem@askerrideklubb.no med følgende opplysninger:

• Navn
  • Fødselsdato
  • E-postadresse

NB! For medlemmer under 15 år kreves samtykke fra foresatt og dermed også overnevnte personopplysninger om foresatt.

For å sikre at rideklubbens tilbud er tilpasset medlemmenes interesser, ønsker vi å registrere innen hvilke grener medlemmene er aktive. Dette kan registreres i MinIdrett. Dersom man benytter seg av skjemaet på klubbsiden eller e-post, vennligst inkluder gren-informasjon:

• Distanse
  • Dressur
  • Feltritt
  • Islandshest
  • Kjøring
  • Mounted Games
  • Sprang
  • Tur/Mosjon
  • Voltige
  • Øvrig ridning
Vennligst velg dit medlemskap her. Per 01-07-2017 gjelder halv pris på medlemskontingenten.