Historikk

Home/Om Oss/Historikk
Historikk 2016-01-10T17:57:27+00:00

Asker Rideklubb ble stiftet 1973 med tilhørighet til stallen til Halvard Gullbekk på Steinseth i SOlliveien i Asker.
Klubben bygget ridehus på Steinseth i samarbeid med Asker Helsesportlag og Steinseth Ridesenter.
Asker Rideklubb har arrangert Nordisk Mesterskap i Feltridning, Nordisk mesterskap i Handicapridning, Norgesmesterskap Feltridning, samt hatt stor aktivitet med stevner i dessur, sprang og feltridning.

I 2004 ble Steinseth Rideklubb stiftet og kjøpte aksjene til Asker Rideklubb i Steinseth Ridehus. Asker Rideklubb fikk da tilhørighet på Store Berg Gård ved Semsvannet. Arbeid med å prosjektere eget ridehus begynte og ble en realitet i 2012.

Det siste året har medlemstallet økt med 100%. Det er treninger i sprang og dressur som fyller ridehuset.
Flere medlemmer er ute og representerer klubben på ridestevner i sprang, dessur og distanseritt i Østlandsområdet.