Rekrutteringstreninger i dressur

Home/Nyheter/Rekrutteringstreninger i dressur

Rekrutteringstreninger i dressur

Vi i styret i Asker Rideklubb ønsker å tilby dressurkurs for deg som ønsker å:

• Lære mer om dressurriding
  • Lære mer om riding på ridebane
  • Lære øvelser man kan trene på i ridehuset
  • Få en bedre sits og holdning
  • Få et bedre samspill med hesten
  • Få en lydigere hest
  • Løsgjøre hesten og gjøre den mer smidig
  • Forebygge bruksskader
  • Kunne starte klubbstevner i dressur

Kurset vil passe for nybegynnere og lett øvede ryttere opp til ca LB nivå. Man rir på privattimer, eventuelt to og to sammen. Timene vil vare i 30 min, hvor man får trene på de tingene man ønsker å bli flinkere til.

Man trenger ingen forkunnskaper om dressur for å bli med på kurset. Man kan trene på rideveier og dressurøvelser, og lære å ri dressurprogram for å delta på stevner dersom man ønsker dette. Det vil være både ridetimer og noen teoritimer.

Asker Rideklubb vil subsidiere treningen, da dette er ett prosjekt vi ønsker å satse på. Den første treningen vil koste 50 kr, deretter 100 kr per 30min.

Ta kontakt med Ingrid Rodvelt, dressuransvarlig i Asker Rideklubb

Tlf. 48038945 eller irodvelt@gmail.com

By | 2016-09-01T12:44:38+00:00 september 1st, 2016|Nyheter|Kommentarer er skrudd av for Rekrutteringstreninger i dressur