Retningslinjer for undervisning

Home/Ridehuset/Retningslinjer for undervisning

Retningslinjer for undervisning

Retningslinjene er utformet for å sikre en balanse mellom et allsidig treningstilbud og tid for egentrening. Følg reglene, hils på folk når de kommer inn i hallen og hold en respektfull tone, så blir ridehallen et hyggelig sted å være for alle.

1. Ridehusreglene er oppslått i ridehuset og på klubbens FB sider. Det forventes at alle brukerne av hallen følger disse, også den som får undervisning.
  2. Alle trenere skal ha forevist politiattest og være godkjent av styret. Forespørsler om nye trenere behandles fortløpende. Politiattest og en kortfattet beskrivelse av treneres utdanning og treningsprinsipper med hensyn på hestevelferd og idrettsglede sendes til mail: admin@askerrideklubb.no
  3. Det skal kun foregå én undervisningstime av gangen.
  4. Du må være medlem av klubben eller ha ridehuskontrakt for å kunne booke time for trener i hallen.
  5. Bruk kalenderen, timer for trener skal registreres senest 24 timer før timen og maks 7 dager frem i tid.
  6. Det skal ikke bookes undervisningstimer på følgende tidspunkt:
    • I kjernetiden: ukedager mellom kl 18-20 og helger mellom kl 12-16.
    • Ved stengt hall ifbm kurs/faste treninger og i den siste timen før stengt hall
    • I egentreningstid for sprang/bommer (se kalender)
  7. Husk at hallen er åpen for andre så lenge det er snakk om dressurridning. All annen form for undervisning skal avtales med styret.
  8. Trenere skal stå på et sted til minst mulig sjenanse for andre ryttere, fortrinnsvis i et hjørne eller på tribunen. Unngå høylytt roping, mye bevegelser og smatting som kan forstyrre andre ryttere
  9. Det er kun kurs i regi av Asker rideklubb som kan bookes som kurs, all annen undervisning følger retningslinjer for enkelttimer.
By | 2022-03-09T22:21:40+00:00 november 1st, 2021|Ridehuset|Kommentarer er skrudd av for Retningslinjer for undervisning