Revisor, sportsutvalg, ungdomsutvalg – klubben trenger hjelp fra flere :-)

Home/Ukategorisert/Revisor, sportsutvalg, ungdomsutvalg – klubben trenger hjelp fra flere :-)

Revisor, sportsutvalg, ungdomsutvalg – klubben trenger hjelp fra flere :-)

I henhold til årsmøtevedtak trenger Asker Rideklubb to revisorer til å gå gjennom årsregnskapet ved årslutt. Man trenger ikke være revisor av yrke men må kunne noe regnskap og være villig til å sette seg inn i regelverket for idrettslag.

For å gi gode treningsvilkår for både ungdom og alle utøvere i klubben ønsker styret å danne et sportsutvalg og et ungdomsutvalg. Det vil være deltakere fra styret med i begge utvalg men vi setter pris på flere bidragsytere. Det bør være bidragsytere fra alle grener klubben omfavner.

Interesserte kan ta kontakt med meg på PM her på FB/mail anne.jernsletten(a)gmail.com eller til Berit på admin(a)askerrideklubb.no. Til slutt en liten oppfordring; det er stort behov for større allsidighet og vi oppfordrer menn til å stille opp. Det er helt sikkert mange dyktige ryttere/pappaer/foresatte/partnere osv. som kan gjøre en forskjell 🙂

By | 2017-05-01T00:51:05+00:00 mai 1st, 2017|Ukategorisert|Kommentarer er skrudd av for Revisor, sportsutvalg, ungdomsutvalg – klubben trenger hjelp fra flere :-)